Mi az a Strike?

A Strike a jobb fizetésekért és a jobb pénzért van.

Mi az a Strike?

A Strike számodra a legjobb út a Bitcoinhoz.

Ez az átjáród egy határok nélküli pénzélményhez, amelyet a Bitcoin teremtett meg a megtakarítás, költés, küldés és fogadás terén.

A jobb pénzért folytatott szüntelen törekvésünk végül a Bitcoinhoz – a peer-to-peer elektronikus készpénz globális rendszeréhez – vezet. A Bitcoin olyan pénz, amely manipulációtól és akadályoktól mentes, mindenki számára nyitott, ugyanakkor senki által nem kontrollált megtakarítási technológiát biztosít.

A Bitcoin egyúttal fizetési infrastruktúrát is biztosít a világ számára. Az emberek és a vállalkozások átválthatják a pénzüket bitcoinra, azt globálisan küldhetik, majd bármikor visszaválthatják. A Bitcoin Lightning Network segítségével a pénz most minden eddiginél gyorsabban, alacsony ill. zéró költséggel és határok nélkül áramolhat. A pénzügyeinket akadályozó tényezők – az önkényes inflációtól kezdve az igazságtalan díjakig és korlátokig – a Bitcoin és a Lightning segítségével orvosolhatók.

A Bitcoin egy új pénzrendszer, amely szabályokon alapul, nem pedig uralkodók szeszélyein.

A Bitcoinra és a Lightningra építve a Strike lehetővé teszi számodra, hogy olyan ügyleteket végezz készpénzzel és bitcoinnal, amelyek a hagyományos rendszerekben egyszerűen lehetetlenek. A pénzed határokon, alkalmazásokon és pénznemeken keresztül mozoghat, soha nem látott mennyiségben és sebességgel. A bitcoinban pedig immár minden idők legkeményebb pénzében tudsz megtakarítani.

A Strike jobb fizetésekért és jobb pénzért van – akadálytalan, átjárható, globális, biztonságos és tisztességes.

Szabályok, nem szabályozók.

Gyalog az E4-re.